Kurs Scenkonst

Nyhet! Nyfiken på teater

Helgkurs för dig som vill prova på teater och skådespeleri!

Är du nyfiken på teater och skådespeleri? Den här helgkursen passar dig som är sugen på teater och som vill testa att ta klivet in i teaterns värld och upp på scenen. Genom lustfyllda teaterövningar får du prova på grunderna i teater och skådespeleri. Allt i ett tillåtande och tryggt sammanhang.

Nivå

Inga förkunskaper krävs! 

Cirkelledare

Sofia Rönnegård är skådespelare utbildad på Teaterhögskolan i Stockholm 1994–1998. Hon har arbetat på många av landets institutionsteatrar och fria grupper och har även varit med i en lång rad tv och filmproduktioner. Bland annat har hon medverkat i serierna Fröken Frimans krig, Innan vi dör, Lust och Detektiven från Beledweyne. Sofia har tidigare undervisat på bland annat Boulevardteaterns teaterskola.  Som pedagog fokuserar hon på teatern som kollektiv konstform, där vi var och en växer i kraft av varandra och stärker varandra att bli modiga och kreativa – tillsammans.

Sofia Rönnegård

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa och långtidssjukskrivna har 10 procent rabatt på kurser.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

 

Pris
1950:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 21/9
Tidpunkt 10:30 - 15:15
Antal tillfällen 2
Arrangemangsnummer 508618
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 1950:- (Ord. pris)
Translate this page