Kurs Språk

Italienska B2 konversation utifrån bok – Liten grupp

Med italienska får du möjlighet att prata med människor i flera olika världsdelar, på deras eget modersmål.

Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Våra italienskakurser är så populära – och det kan vi såklart förstå! För vem älskar inte Italien och den italienska kulturen? För att inte tala om maten! Caprese, pappa al pomodoro, margherita! Välkommen till La Bella Italia! 

Obs. kursuppehåll pga. påsk (röd dag 1/4). 

Nivå

B2

Jag kan förstå längre framställningar samt följa med i mer komplicerad argumentation. Jag samtalar och kommunicerar i stort sett utan problem.
Den här gruppen går termin 3 på nivå B2, de har två terminer sedan innan på nivå B2 (motsvarande 40 studietimmar).

Denna grupp är exklusiv vilket innebär att det är färre antal deltagare med mer möjlighet till personlig vägledning från ledaren i din språkutveckling. Maximalt 8 deltagare/grupp. Vi ses vid åtta tillfällen.

Material

Vi meddelar dig inför kursstart!
Vi kommer att läsa en bok och konversera mycket kring denna.

Cirkelledare

Ulla-Britt Nire är en av våra mest erfarna och omtyckta ledare. Hon firar 55 år med ABF i år, hon leder kurser i fem språk och har arbetat hos ABF sen 1968! Såhär säger Ulla-Britt själv om att vara cirkelledare: “Man kan inte ha ett bättre jobb. Att få människor att släppa rädslan för att säga fel, men också hjälpa och rätta till. Jag är 80 + men jag har sagt att jag fortsätter tills jag blir 100. Där sätter jag gränsen.”

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Kallelse/fakturor skickas till din mejladress. Titta i din skräppost om du inte ser den. Vill du ha den med post skriv det i kommentarsfältet vid anmälan. 
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
2800:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 12/2
Tidpunkt 10:00 - 11:45
Antal tillfällen 8
Arrangemangsnummer 502995
Plats Östgötarummet, 5tr, ABF-huset
Pris 2800:- (Ord. pris)
Translate this page