Kurs Språk

Tyska falsk nybörjare – Liten grupp

Visste du att över 100 miljoner europeer har tyska som modersmål? Tyska är inte bara användbart. Det är dessutom lätt att lära sig, eftersom tyska och svenska har ett gemensamt ursprung.

Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Har du pluggat tyska i skolan eller på universitetet, men känner dig inte tillräcklig duktig med att starta på en högre språklig nivå? Om du känner så, då är denna kursen helt rätt för dig. Utifrån dina grundläggande språkkunskaper vill vi hjälpa dig att utöka dina kunskaper på ett riktat sätt.

Detta är en mindre grupp. Ni blir som mest 7 deltagare. Vilket innebär att du som deltagare får mer möjlighet till personlig vägledning från ledaren i din språkutveckling. Vi ses åtta tillfällen.

Nivå

Kursen är på en enklare A1-nivå. Innehållet i kursen är utformat för dig som har begränsade förkunskaper, exempelvis genom gamla studier i tyska.

ABF Stockholm erbjuder digitalt språknivå-test för dig som vill prova vilken nivå du är på (enligt GERS – Gemensam europeisk referensram för språk).

Material

Litteratur: Lieber Deutsch 1, 2.0
ISBN 9789147121298 

Cirkelledare

Alexander von Watzdorf har i grunden en juristutbildning och en lång arbetslivserfarenhet. Tyskan är hans andra modersmål och därtill har han studerat och undervisat i tyska under 20 års tid och håller en hög kvalitet i sina studiecirklar.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Kallelse/fakturor skickas till din mejladress. Titta i din skräppost om du inte ser den. Vill du ha den med post skriv det i kommentarsfältet vid anmälan. 
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa på heltid och långtidssjukskrivna på heltid har 10 procent rabatt på kurser.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
2850:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 18/9
Tidpunkt 17:30 - 19:00
Antal tillfällen 8
Arrangemangsnummer 508104
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 2850:- (Ord. pris)
Translate this page