Kurs Språk

Italienska nybörjare

Det är lätt att bli kär i Italien, för att inte tala om italienskan! Kan man språket så kan man ta sig runt i detta fantastiska land på ett sätt som andas frihet!

Våra italienskakurser är så populära – och det kan vi såklart förstå! För vem älskar inte Italien och den italienska kulturen?

Nivå

Nybörjare – Inga förkunskaper krävs!

Material

Mer information om material kommer inom kort.

Cirkelledare

Laura Phan är född i hjärtat av de tyrolska alperna i Österrike. Laura är leg. gymnasielärare i italienska och engelska och har tyska som modersmål. Enligt henne innebär språk mycket mer än att bara skaffa sig kunskap om språkliga mönster och grammatiska regler. Det ger oss inblick i människors olika personligheter och deras livshistoria. Glädjen att undervisa och lära av andra, tillsammans med en stor passion för språk, stödde hennes strävan att bli språklärare.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Kallelse/fakturor skickas till din mejladress. Titta i din skräppost om du inte ser den. Vill du ha den med post skriv det i kommentarsfältet vid anmälan. 
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa på heltid och långtidssjukskrivna på heltid har 10 procent rabatt på kurser.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
2600:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 26/9
Tidpunkt 17:30 - 19:00
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 508222
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 2600:- (Ord. pris)
Translate this page