Kurs Språk

Spanska B2

Med spanska får du möjlighet att prata med människor i flera olika världsdelar, på deras eget modersmål.

ABF Stockholm har kurser både för dig som är nybörjare och för dig som redan kommit en bit på vägen med dina spanskakunskaper och är redo för avancerad nivå. Välj den spanskakurs som passar dig!

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Nivå

B2
Jag kan förstå längre framställningar samt följa med i mer komplicerad argumentation. Jag samtalar och kommunicerar i stort sett utan problem.

ABF Stockholm erbjuder digitalt språknivå-test för dig som vill prova vilken nivå du är på (enligt GERS – Gemensam europeisk referensram för språk). Gör testet här.

Material

Litteratur: Caminando 4
ISBN 9789127449497

Kursledare

Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område. Våra ledare erbjuds också att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning. 

Miguel Matrinez Pinedo har undervisat spanska och engelska och arbetat i relaterade jobb under stora delar av sin karriär. Han har tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete inom studieförbund och andra skolformer.

Bra att veta

OBS! Den här kursen har undervisning varierande tider. Varannan vecka kl 11.00-12.30, varannan vecka kl 15.15-16.45. Info ges om vilken vecka det är för- respektive eftermiddag ca en månad innan kursstart.

OBS! Ingen undervisning den 29 oktober.

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Kallelse/fakturor skickas till din mejladress. Titta i din skräppost om du inte ser den. Vill du ha den med post skriv det i kommentarsfältet vid anmälan. 
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa på heltid och långtidssjukskrivna på heltid har 10 procent rabatt på kurser.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

  Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

  Sökord: språk, språkkurs, spanska, språk kurs

Pris
2600:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 17/9
Tidpunkt 11:00 - 12:30
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 507484
Plats Gotland, 5 tr, ABF-huset
Pris 2600:- (Ord. pris)
Translate this page