Kurs Språk

Italienska A1, seniorer

Det är lätt att bli kär i Italien, för att inte tala om italienskan! Kan man språket så kan man ta sig runt i detta fantastiska land på ett sätt som andas frihet! Italienska talas av över 70 miljoner människor runtom i Europa.

Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp som tillsammans sätter upp en studieplan. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Våra italienskakurser är väldigt populära – och det kan vi såklart förstå! För vem älskar inte Italien och den italienska kulturen? För att inte tala om maten! Caprese, pappa al pomodoro, margherita! Välkommen till La Bella Italia! 

Nivå

Jag kan förstå och använda mycket enkla ord och fraser. Jag kan presentera mig själv och ställa enkla frågor. Jag kan samtala på ett enkelt och långsamt sätt. Observera att detta inte är en nybörjarnivå, utan kräver förkunskaper motsvarande en termin (minst 20 studietimmar).

Observera att detta inte är en nybörjarnivå, denna kurs kräver förkunskaper!

Material

Buon Viaggio! 1, ISBN: 9789157477170.

Cirkelledare

Ulla-Britt Nire är en av våra mest erfarna och omtyckta ledare. Hon leder kurser i flera språk och har arbetat hos ABF sen 1968! Såhär säger Ulla-Britt själv om att vara cirkelledare: “Man kan inte ha ett bättre jobb. Att få människor att släppa rädslan för att säga fel, men också hjälpa och rätta till. Jag är 80 + men jag har sagt att jag fortsätter tills jag blir 100. Där sätter jag gränsen.”

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Kallelse/fakturor skickas till din mejladress. Titta i din skräppost om du inte ser den. Vill du ha den med post skriv det i kommentarsfältet vid anmälan. 
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa på heltid och långtidssjukskrivna på heltid har 10 procent rabatt på kurser.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Sökord: italienska, nybörjare, Stockholm, kurs

Pris
2600:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 16/9
Tidpunkt 14:00 - 15:30
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 508052
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 2600:- (Ord. pris)
Translate this page