Kurs Språk

Japanska nybörjare

Språket är nyckeln till andra kulturer. Ta chansen att göra din värld större!

Är du intresserad av Japan och japansk kultur? Vill du lära dig japanska från grunden? Under kursen kommer du att lära dig japanska tecken, hur man hälsar, räknar, ställer frågor och beskriver saker med enkla ord på japanska.

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper. 

Nivå

Inga förkunskaper krävs.

Material

Information kommer senare.

Cirkelledare

Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område. Våra ledare erbjuds också att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning. 

Yuka Aringer har tidigare arbetat som lärare för japanska barn i japanska, matematik, geografi, historia och naturvetenskap  på Japanska skolan i Stockholm. Yuka har även erfarenhet i att undervisa japanska för vuxna ch barn på studieförbund.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Kallelse/fakturor skickas till din mejladress. Titta i din skräppost om du inte ser den. Vill du ha den med post skriv det i kommentarsfältet vid anmälan. 
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa på heltid och långtidssjukskrivna på heltid har 10 procent rabatt på kurser.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Sökord: japanska, nybörjare, språkkurs, japan

Pris
2600:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 19/9
Tidpunkt 17:30 - 19:00
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 508729
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 2600:- (Ord. pris)
Translate this page