Kurs Konst, måleri, teckning

Kurbitsmåleri fortsättning

För dig som har gått en grundkurs i kurbitsmåleri och vill fördjupa dig.

I den här fortsättningskursen lägger vi en starkare betoning på hur hus, städer, människor, hästar och bilar ska målas för att passa in i kurbitsens formspråk. Vi tar även upp hur kurbits kan användas och målas på ett nyskapande sätt som passar nutiden.

Nivå

För dig som gått grundkursen eller har motsvarande kunskaper.

Material

Om du inte har eget material kan du köpa ett materialkit på plats av ledaren för ca 300 kr kontant eller swish. OBS! säg till vid anmälan om du behöver det! Sista anmälningsdag om du behöver köpa material på plats 26/3.  

Cirkelledare

Helena Birkenblad har en bakgrund i det klassiska oljemåleriet men sökte sig sen vidare inom dekormåleri och renovering där kurbitsmåleriet blev en naturlig fortsättning med sitt lättsamma och gladlynta uttryck. Med sin kreativa och pedagogiska förmåga uppskattar hon att tillföra kunskap och skaparglädje till sina deltagare samtidigt som hon får sprida kännedom om kurbitsens djupa traditioner i vårt land

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Kallelse/fakturor skickas till din mejladress. Titta i din skräppost om du inte ser den. Vill du ha den med post skriv det i kommentarsfältet vid anmälan. 
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
995:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 6/4
Tidpunkt 10:30 - 15:30
Antal tillfällen 1
Arrangemangsnummer 503502
Plats Stora Ateljén, 3tr, ABF-huset
Pris 995:- (Ord. pris)
Translate this page