Kurs Måleri

Måla eller teckna djurporträtt

Älskar du djur eller finns det en speciell hund/ katt eller annat husdjur som du skulle vilja föreviga i ett personligt porträtt?

I den här kursen får du vägledning, stöttning och tekniska råd hur du blir bättre på att fånga djurens karaktär i en målning eller teckning. Lär dig se djurets unika uttryck och få fram karaktärsdragen hos varje individ. Den där speciella blicken, känslan av pälsen eller vad det än må vara som gör just ditt djur speciellt. 
 
Du arbetar i valfri teknik och får tips på vägen. Din cirkelledares specialitet är akrylmåleri och tuschteckning men står till hands med råd och stöd, vilken teknik du än väljer. Viktigast med kursen är att väcka ditt eget skapande till liv och utveckla ditt personliga uttryck. På vilken teknisk nivå du börjar spelar mindre roll. Varje människa har något unikt att uttrycka och din cirkelledare finns där för att inspirera, uppmuntra och dela med sig av sina kunskaper till alla deltagare. 

Målet med kursen är att släppa rädsla och prestige, att ha roligt och få igång lusten och lekfullheten i att måla och teckna. Detta med djuren i fokus!

Nivå

Handledning sker på din nivå så alla kan delta. 

Material

Du väljer själv vilket teknik du vill arbeta i. Material ingår inte i kursavgiften.

Cirkelledare

Erik Hedin är aktiv konstnär och illustratör i Stockholm. Han har 8 års konst- och designutbildning, bl.a vid Konstskolan i Gävle och Beckmans Designhögskola. Erik är en flitigt anlitad hundporträttör och har fått stor uppmärksamhet i media för sina fantastiska hundporträtt. 

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Kallelse/fakturor skickas till din mejladress. Titta i din skräppost om du inte ser den. Vill du ha den med post skriv det i kommentarsfältet vid anmälan. 
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa på heltid och långtidssjukskrivna på heltid har 10 procent rabatt på kurser.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Sökord: måleri, teckning, djur

Pris
2395:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 12/9
Tidpunkt 11:00 - 13:30
Antal tillfällen 7
Arrangemangsnummer 507303
Plats Stora Ateljén, 3tr, ABF-huset
Pris 2395:- (Ord. pris)
Translate this page