Kurs Konst, måleri, teckning

Måleri i olja eller akryl

Här får du hjälp att komma igång med ditt måleri eller fortsätta att utforska färg, komposition, motiv och uttryck.

Hitta ditt eget måleri! Du väljer själv om du vill måla i olja eller akryl och vilket motiv du vill arbeta med. Ledaren hjälper dig att hitta fram till ditt eget uttryck. Att våga och att bli nöjd är centralt men också att ha tålamod.

Nivå

Passar både nybörjare och dig som målat tidigare.

Material

Material ingår inte i kursavgiften.

Cirkelledare

Maria Lundmark har lång och gedigen erfarenhet som ledare inom akryl- och oljemåleri och kroki bland annat. Maria vägleder sina deltagare genom beröm och kritik på vars och ens nivå. Det är viktigt att alla får känna sig sedda och utvecklas. Maria är själv aktiv konstnär och utbildad bla på Konstfack i Stockholm.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
2850:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 11/9
Tidpunkt 09:30 - 12:00
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 499450
Plats Stora Ateljén, 3tr, ABF-huset
Pris 2850:- (Ord. pris)
Translate this page