Kurs Samhälle

Nyhet! Civil beredskap – Preppa tillsammans

I en tid av klimatkris och ett svårt säkerhetspolitiskt läge är det viktigt att veta hur man förbereder sig för en kris. I den här kursen skaffar vi oss redskap för att bli starkare tillsammans!

En god hemberedskap är viktigt. Vi har alla en roll att spela i en samhällsstörning eller kris. I den här kursen går vi igenom vad du som privatperson och samhällsmedborgare kan göra både för dig själv och hur du kan samarbeta med dina nära för att stärka din egen och samhällets beredskap! 

Nivå

Du behöver inga förkunskaper

Material

Penna och anteckningsblock samt ”Boken om hemberedskap” som finns att beställa på Civilförsvarsförbundets hemsida.

Cirkelledare

Gabriel Chandia är i grunden systemvetare och arbetar med programmering, han har dock en lång bakgrund inom Försvarsmakten som officer där han jobbat mycket med utbildningar. Gabriel arbetar även som fotbollstränare vid Stockholms Fotbollsförbund.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Kallelse/fakturor skickas till din mejladress. Titta i din skräppost om du inte ser den. Vill du ha den med post skriv det i kommentarsfältet vid anmälan. 
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa på heltid och långtidssjukskrivna på heltid har 10 procent rabatt på kurser.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Sökord: beredskap, prepping, sommarkurs

Pris
750:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 16/9
Tidpunkt 19:15 - 20:45
Antal tillfällen 5
Arrangemangsnummer 508243
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 750:- (Ord. pris)
Translate this page