Kurs Dans, teater, scenkonst

Nyhet! Orientalisk dans – magdans

Vi går igenom grunderna i orientalisk dans med tema teknik och kombinationer.

I den här kursen får du lära dig dansteknik och verktyg som lockar fram din personlighet i dansen. Du ges utrymme att testa på att improvisera till arabisk musik och vi fokuserar på att hitta dansglädjen. Undervisning lördag 9 mars och söndag 10 mars.

Nivå

Passar både dig som är nybörjare och dig som har tidigare erfarenhet. 

Ledare

Bushra Adabaniyan har utövat dansen i mer än 25 år och har hållit i orientaliska danskurser hos flera aktörer, bland annat Kulturskolan Stockholm.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
695:- Ordinarie pris

Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Anmäl Dig
Startdatum 9/3
Tidpunkt 10:00 - 11:30
Antal tillfällen 2
Arrangemangsnummer 504419
Plats Brantingrummet, 1 tr, ABF-huset
Pris 695:- (Ord. pris)
Translate this page