Kurs Scenkonst

Nyhet! Burlesk: Hatt & Käppteknik – Open level

Workshop i burlesk både för nybörjare och dig som gått kurs tidigare.

På denna workshop tittar vi på de klassiska cabaretattributen hatt och käpp. Vi tittar på grundteknikerna i olika hattrullningar samt fingerfärdiga käpptix. Klassen inleds med styrkeövningar och stretch.

Kursledare

Miss Diamond har tasslat sig världen runt, från New York och Paris till Berling, Warszawa och Sicilianska Kyrkor. Hon var en av producenterna bakom den första Stockholm Burlesque Festival på Berns 2010 och hösten 2019 tog hon burlesken in på de fina scenerna genom sin medverkan i Tolvskillingsoperan på Folkoperan. 
Miss Diamond har undervisat i burlesk sedan 2014. Hon driver även burleskkompaniet ”Diamonds in the Rough” som producerar egna shower. 
I juni 2024 är hon inbjuden att uppträda på Burlesque Hall of Fame i Las Vegas samt Headlinea Burlesk- & Draggalan på West Pride.

Instagram: 
@Miss_Diamond_Burlesque
@diamondsintherough_missdiamond 

Nivå

Klassen är för både dig som är helt nybörjare och för dig som har grundkunskaper och vill förfina dina linjer och teknik. 

Kursmaterial

Deltagare behöver en egen hatt (modell: plomonstop) samt en käpp med kräkla (böj i handtaget). Dansoutfit där vi ser kroppens linjer och vi dansar i klackar.
Obs! Klackskor behöver vara anpassade för dansgolv.
 

Bra att veta 

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa på heltid och långtidssjukskrivna på heltid har 10 procent rabatt på kurser.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/  

Pris
550:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 5/12
Tidpunkt 19:30 - 21:00
Antal tillfällen 1
Arrangemangsnummer 508663
Plats Reprummet, Folkets scen
Pris 550:- (Ord. pris)
Translate this page