Kurs Skrivande

Nyhet! Skriva rollspel

Är du nyfiken på hur rollspel fungerar och hur du skapar ett fascinerande äventyr? 

I den här kursen får du utforska hur du skapar och bygger din egen värld för rollspel. Du får testa funktionaliteten i världen och även djupdyka i redan skapade äventyr som inspiration. Fokus ligger i att få tips på hur du skriver en bra grundstory och hur du kan fortsätta bygga din värld vidare med sidokaraktärer, dramaturgi och kreativitet. 

Vare sig det är ett rymdäventy på mars kolonier eller monsterjakt i den förbannade skogen så hjälper kursledaren dig att balansera alla scenarion för bästa resultat.

Nivå

Inga förkunskaper krävs! Passar alla som är nyfikna på rollspel. 

Cirkelledare

Shin Mustafa är Dungeon Master sedan många år tillbaka och har stor erfarenhet att leda workshops i rollspel. Shin är aktiv grafisk designer och illustratör som har jobbat för företag, event, föreningar och privatpersoner. Utöver det är Shin även en prisvinnande och publicerad serietecknare. 

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Kallelse/fakturor skickas till din mejladress. Titta i din skräppost om du inte ser den. Vill du ha den med post skriv det i kommentarsfältet vid anmälan. 
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
1250:- Ordinarie pris

Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Anmäl Dig
Startdatum 25/6
Tidpunkt 15:00 - 18:00
Antal tillfällen 3
Arrangemangsnummer 508213
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 1250:- (Ord. pris)
Translate this page