Kurs Skrivande

Nyhet! Skriva fantasy/dystopi

Djupdyk i genren och spetsa ditt skrivande!

Kasta dig in i en virvelvind av kreativitet och utforska de djupaste skrymslena av fantasyn och dystopins världar!

Genom inspirerande skrivövningar får du fart på skrivandet och möjlighet att djupdyka i genren. Du får tips på hur du skapar levande karaktärer, hur byggandet av en fiktiv värld går till, hur du skapar spännande intriger och hur du spetsar ditt språk. 

Kursen passar både dig som har tidigare skriverfarenhet och vill spetsa dig inom genren, som dig som är nybörjare och vill utforska nya kreativa uttryck. Ta med dig din fantasi och din passion för berättande – välkommen till en helg fylld av kreativitet och skrivande!

Nivå

Inga förkunskaper krävs. Du kan välja att skriva på engelska eller svenska. 

Om du har ett redan påbörjat skrivprojekt som du vill ha feedback på finns det möjlighet att dela det med kursledaren innan start. 

Cirkelledare

Jomana Naama är en av författarna bakom ungdomsdystopin Arvtagaren. Hon har skrivit sedan barnsben, hållit i skrivarworkshops och vidareutbildat sig i Creative writing. Jomana studerar till ämneslärare i engelska och på fritiden skriver hon på ett nytt romanprojekt inom genren romantasy. 

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Kallelse/fakturor skickas till din mejladress. Titta i din skräppost om du inte ser den. Vill du ha den med post skriv det i kommentarsfältet vid anmälan. 
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 10 procent rabatt på cirklar. 

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

 

Pris
1200:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 30/11
Tidpunkt 11:45 - 15:45
Antal tillfällen 2
Arrangemangsnummer 508626
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 1200:- (Ord. pris)
Translate this page