Kurs Skrivande

Nyhet! Utforska skrivande genom poesi

Djupdyk i ditt skrivande!

Skriver du dikt, poesi, låttexter, novell eller små berättelser och vill komma vidare med de texter du har? I den här kursen ges du tillfälle att undersöka och fördjupa ditt skrivande för att hitta teman och projekt du kan arbeta vidare med. Kanske vill du påbörja en diktsamling, skriva noveller kring ett visst tema eller skriva låttexter till ett album? 

Med hjälp av inspirerande och nyfikna skrivövningar får du hjälp att hitta dina viktiga berättelser och teman, och genom att ge och få respons blir du en del av ett skrivsammanhang. 

Nivå

Kursen riktar sig till dig med viss skrivvana, och till dig som vill hitta en plats för ditt skrivande samt komma vidare i din process. 

Cirkelledare

Freja Arvidsson har arrangerat skrivkurser för både vuxna och barn bl.a. på Kulturhuset Kåken i Göteborg och Kulturhuset Inkonst i Malmö. Hon har en examen i litterär gestaltning från Lunds författarskola, skriver allra helst poesi och är publicerad i antologier och tidskrifter. 

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa och långtidssjukskrivna har 10 procent rabatt på cirklar. 


Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
1650:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 10/10
Tidpunkt 18:00 - 20:30
Antal tillfällen 4
Arrangemangsnummer 508562
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 1650:- (Ord. pris)
Translate this page