Kurs Skrivande

Våga tala! Steg 2 (fortsättningskurs)

Varmt välkommen till denna fortsättningskurs där vi fortsätter arbeta med retorik, vår presentationsteknik och vår självklänsla för att våga tala inför grupp.

Den här kursen vänder sig till dig som har deltagit i Våga tala! tidigare termin och som vill  jobba vidare med bland annat retorik, presentationsteknik och fortsätta bygga på den plattform som du har påbörjat. Vi har som mål att öka vår självkänsla kring att tala inför grupp och skapa en trygghet kring att känna sig bekväm inom våra komfortzoner oavsett om man vill utvecklas på privat plan eller inom sitt arbete. 

Hemuppgifter kan förekomma i denna studiecirkel.

Nivå

Detta är en fortsättningskurs för dig som tidigare termin har deltagit i Våga tala! (steg 1).

Cirkelledare

Linda Gerstenmayer är föreläsare och retorikexpert och har arbetat i många år som kursledare på ABF inom områden som Våga tala inför grupp, presentationsteknik och kroppsspråk. Med humor och kunskap får hon deltagare att våga kliva utanför sin komfortzon.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Kallelse/fakturor skickas till din mejladress. Titta i din skräppost om du inte ser den. Vill du ha den med post skriv det i kommentarsfältet vid anmälan. 
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 10 procent rabatt på cirklar. 
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
1950:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 18/9
Tidpunkt 17:30 - 20:15
Antal tillfällen 6
Arrangemangsnummer 508801
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 1950:- (Ord. pris)
Translate this page