Kurs Musik

Piano – Masterclass

Unik möjlighet att få spetsa ditt spelande med en proffessionell pianist!

OBS! Kursen ges på engelska. 

Söker du till musikstudier och vill förbättra dig inför din audition? Eller är du en pianoentusiast som vill djupdyka i pianomusik med en professionell ledare? Välkommen till vår Masterclass med Natalya Zolotaryova! 

I små exklusiva grupper på upp till fyra deltagare får du kvalitativt utrymme att lära dig och utveckla din teknik och musikalitet. Med en professionell pianist kommer du att ges möjlighet att förbättra dina individuella kunskaper och ge dig mer inspiration i ditt fortsatta pianospel. Du kommer att få råd om hur du kan öva mer strukturerat och på ett sätt som passar dina ambitioner. 

Ledare 

Natalya Zolotaryova är en ukrainsk konsertpianist och doktor i konstkritik. Hon började sin karriär som 15åring och uppträder mycket som solist, med orkestrar, kammarensembler etc. Hon höll i pianostudier vid Kharkiv National University of Arts och Moscow State Tchaikowski Conservatory. Hon har över 10 års erfarenhet av undervisning vid Dnipro Music Academy och Kharkiv National University of Arts.

Se Natalya spela Beethoven Piano concert No.5

Nivå 

Den här kursen passar dig som är bekant med piano sedan tidigare. Kursen ges på engelska. 

Kursmaterial 

Kursmaterial är inte inkluderat i kursavgiften och kan ev tillkomma. 

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 10 procent rabatt på kurser. 

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

 

Pris
650:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 6/10
Tidpunkt 12:30 - 15:30
Antal tillfällen 1
Arrangemangsnummer 509406
Plats Musikrummet, 6tr, ABF-huset
Pris 650:- (Ord. pris)
Translate this page