Kurs Dator & IT

Programmera i Python – Grundkurs

Python är ett mångsidigt programmeringsspråk som är perfekt för den som är ny till programmering. I den här kursen går vi igenom grunderna. Välkomment!

Python är ett vanligt programmeringsspråk att lära sig som nybörjare. I den här kursen får du ta del av grunderna i detta mångsidiga programmeringsverktyg!

Nivå

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av programmering, men du måste ha tidigare datorvana.

Material

Ta med din egna bärbara dator som du vill arbeta med eller meddela oss under kommentar eller senast en vecka innan kursstart om du vill låna en av våra datorer.

Cirkelledare

Gabriel Chandia är i grunden systemvetare och arbetar med programmering, han har dock en lång bakgrund inom Försvarsmakten som officer där han jobbat mycket med utbildningar. Gabriel arbetar även som fotbollstränare vid Stockholms Fotbollsförbund.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Kallelse/fakturor skickas till din mejladress. Titta i din skräppost om du inte ser den. Vill du ha den med post skriv det i kommentarsfältet vid anmälan. 
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa på heltid och långtidssjukskrivna på heltid har 10 procent rabatt på kurser.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
1450:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 16/9
Tidpunkt 17:30 - 19:00
Antal tillfällen 5
Arrangemangsnummer 508244
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 1450:- (Ord. pris)
Translate this page