Kurs Dator & IT

Skapa spel i Unreal 5

Är du nyfiken på att skapa ditt egna spel? I den här kursen lär du dig grunderna i motorn Unreal 5, som används av både stora och små spelutvecklare. Välkommen!

I studiecirkeln lär vi oss grunderna inom spelutveckling genom spelmotorn Unreal Engine. Vi arbetar med praktiska övningar i motorn. Cirkeln kan bli ett första steg i att söka sig till spelbranschen eller göra ett eget spel efteråt.

Nivå

Inga förkunskaper inom Unreal 5 krävs, men det krävs datorvana.

Material

Du behöver en bärbar dator som klarar av att köra den senaste versionen av Unreal 5.

Cirkelledare

Aldo Sartori Leksell är utbildad i speldesign vid Future Games och arbetar idag på Fast Travel Games som level designer.  

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Kallelse/fakturor skickas till din mejladress. Titta i din skräppost om du inte ser den. Vill du ha den med post skriv det i kommentarsfältet vid anmälan. 
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa på heltid och långtidssjukskrivna på heltid har 10 procent rabatt på kurser.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
1400:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 1/10
Tidpunkt 18:00 - 20:30
Antal tillfällen 4
Arrangemangsnummer 508278
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 1400:- (Ord. pris)
Translate this page