Kurs Skrivande

Kom igång med ditt skrivande, helgkurs

En intensiv helgkurs för dig som vill komma igång med ditt skrivande.

I denna skrivarkurs blandar vi kortare och längre skrivövningar för att hitta rätt ton eller sortera bland våra erfarenheter. Under en intensiv helg är målet att du med hjälp av inspirationsövningar skall känna att du kommer igång eller blir inspirerad till att fortsätta med ditt skrivande. Vi arbetar med stor möjlighet till vägledd respons. Fokus ligger på inspiration, skrivglädje och att komma igång med din egen skrivprocess. Vi kommer att fokusera mer på självbiografiskt skrivande/innehåll, men du kan själv välja om du vill skriva självbiografiskt eller mer fiktivt.

Nivå

Inga förkunskaper krävs!

Material

Inget material behöver införskaffas. Ledaren förser gruppen med material när det behövs.

Cirkelledare

Suzanne Berg är utbildad och verksam skrivpedagog som har passion för kreativa möten mellan människor oavsett ålder, bakgrund eller tidigare erfarenheter. Suzanne vill gärna dela med sig av skrivandet som konstform, källa till glädje och personlig utveckling.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Kallelse/fakturor skickas till din mejladress. Titta i din skräppost om du inte ser den. Vill du ha den med post skriv det i kommentarsfältet vid anmälan. 
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 10 procent rabatt på kurser. 

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
1200:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 9/11
Tidpunkt 10:00 - 14:45
Antal tillfällen 2
Arrangemangsnummer 508251
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 1200:- (Ord. pris)
Translate this page