Kurs Måleri

Akvarellmåleri fortsättning

Akvarell är enligt många en av de svåraste måleriteknikerna – men också en av de roligaste!

Under den här akvarellkursen arbetar vi vidare med grunderna i akvarellens speciella tekniker och du får öva upp dina färdigheter för att sedan arbeta med olika typer av motiv. Vi målar akvarell i den teknik som kallas ”vått-i-vått”. 

Nivå

För dig som har målat akvarell tidigare och har de grundläggande materialkunskaperna vad gäller val av penslar, färg och papper. Handledning sker både i grupp och på individuell nivå, vilket gör att både mindre och mer vana kan delta.

Material

Material ingår inte i kursavgiften.

Cirkelledare

Amy Cedervall har arbetat som cirkelledare på ABF Stockholm sedan 2007, främst i akvarellmåleri men även teckning och pastell. Amys pedagogik att steg för steg visa hur bilderna byggs upp är mycket populär. Hon är även aktiv konstnär själv och utbildad i Frankrike

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa på heltid och långtidssjukskrivna på heltid har 10 procent rabatt på kurser.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Sökord: måleri, akvarell

 

Pris
3090:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 25/9
Tidpunkt 15:00 - 17:30
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 507443
Plats Stora Ateljén, 3tr, ABF-huset
Pris 3090:- (Ord. pris)
Translate this page