Kurs Distans,Djur & natur

Designa din egen trädgård (distans)

Drömmer du om att designa din trädgård eller uteplats? På den här kursen kan du göra det hemifrån.

Börja planera din trädgård redan nu så är du i startgroparna när det är dags att sätta spaden i jorden. Vi kommer gå igenom olika sätt att planera för att skapa harmoni, rumsbildning, hur man kan tänka när det gäller att välja färger och former på växterna, trädgårdens golv, tak och väggar. Har du ännu ingen trädgård eller uteplats så går det också bra att delta – då får du planera med din framtida drömträdgård.

Ledare

Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område och erbjuds även att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning.
 
Carina Dalunde är utbildad trädgårdsmästare och trädgårdsdesigner med inriktning mot miljö, hälsa och ledarskap. Hon driver sedan 80-talet en ekologisk gård och är en van kursledare inom stadsodling.

Upplägg

Det här är en distanskurs som genomförs i form av videokonferenser via Google Classroom på fasta tider. Du behöver en dator uppkopplad mot internet för att kunna delta. Datorn behöver ha kamera och mikrofon, alternativt att du ansluter ett headset till datorn. Det är bra om du har ett rum där du kan jobba ostört. Du kommer att få information innan kursstarten med instruktioner om hur du gör för att ansluta till kursen.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Kallelse/fakturor skickas till din mejladress. Titta i din skräppost om du inte ser den. Vill du ha den med post skriv det i kommentarsfältet vid anmälan. 
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa på heltid och långtidssjukskrivna på heltid har 10 procent rabatt på kurser.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Sökord: sommar, trädgård, design, trädgårdsdesign, växter, trädgård, drömträdgård, blommor, växtplat

Pris
1050:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 25/9
Tidpunkt 18:00 - 19:30
Antal tillfällen 4
Arrangemangsnummer 508755
Plats Distans på nätet
Pris 1050:- (Ord. pris)
Translate this page