Kurs Måleri

Måleri i olja eller akryl

Hitta ditt eget måleri!

Här får du hjälp att komma igång och utforska färg, komposition, motiv och uttryck. Du väljer själv om du vill måla i olja eller akryl och vilket motiv du vill arbeta med. Ledaren hjälper dig att hitta fram till ditt eget uttryck. Att våga och att bli nöjd är centralt men också att ha tålamod.

Nivå

Passar både nybörjare och dig som målat tidigare.

Material

Material ingår inte i kursavgiften.

Cirkelledare

Maria Lundmark har lång och gedigen erfarenhet som ledare inom akryl- och oljemåleri och kroki bland annat. Maria vägleder sina deltagare genom beröm och kritik på vars och ens nivå. Det är viktigt att alla får känna sig sedda och utvecklas. Maria är själv aktiv konstnär och utbildad bla på Konstfack i Stockholm.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa på heltid och långtidssjukskrivna på heltid har 10 procent rabatt på kurser.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Sökord: måleri, olja, akryl

 
Pris
2185:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 10/9
Tidpunkt 15:45 - 18:15
Antal tillfällen 7
Arrangemangsnummer 507369
Plats Stora Ateljén, 3tr, ABF-huset
Pris 2185:- (Ord. pris)
Translate this page