Kurs Scenkonst

Nyhet! Improvisationsteater grund

Är du nyfiken på impoteater? Våga tillsammans med oss i höst!

Under trygga former får du utveckla din fantasi, spontanitet och ditt medspelarskap. Du får lära dig grunderna i improvisationsteater genom en blandning av lekar, övningar och kortare scener. Vi lär oss att bejaka våra egna och andras idéer och vi hyllar våra misstag. Kursen är för dig som vill lära dig mer om konstformen improvisationsteater, bli tryggare inför en publik eller bara ha väldigt roligt. 

Nivå

Inga förkunskaper krävs. 

Cirkelledare

Åsa Dahlgren är skådespelare, dramapedagog och improvisatör. Hon har arbetat som lärare/kursledare i improvisationsteater i över 10 år, bl.a. på Calle Flygare Teaterskola.  Som pedagog fokuserar Åsa på att skapa ett tillåtande och icke-värderande klimat i gruppen, en förutsättning för frihet i fantasi och spontanitet. Målet är att alla deltagare ska känna sig trygga, kunna utvecklas och ha fantastiskt roligt tillsammans. 

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa och långtidssjukskrivna har 10 procent rabatt på kurser.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
2900:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 12/9
Tidpunkt 18:00 - 20:30
Antal tillfällen 10
Arrangemangsnummer 508136
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 2900:- (Ord. pris)
Translate this page