Kurs Scenkonst

Nyhet! Improvisationsteater nybörjare

Dyk in i improns magiska värld i sommar!

Under fyra förmiddagar får du under trygga former, utveckla din fantasi, spontanitet och ditt medspelarskap. Du får lära dig grunderna i improvisationsteater genom en blandning av lekar, övningar och kortare scener. Vi lär oss att bejaka våra egna och andras idéer och vi hyllar våra misstag. Kursen är för dig som vill lära dig mer om konstformen improvisationsteater, bli tryggare inför en publik eller bara ha väldigt roligt. 

Nivå

Inga förkunskaper krävs! 

Cirkelledare

Åsa Dahlgren är skådespelare, dramapedagog och improvisatör. Hon har arbetat som lärare/kursledare i improvisationsteater i över 10 år, bl.a. på Calle Flygare Teaterskola.  Som pedagog fokuserar Åsa på att skapa ett tillåtande och icke-värderande klimat i gruppen, en förutsättning för frihet i fantasi och spontanitet. Målet är att alla deltagare ska känna sig trygga, kunna utvecklas och ha fantastiskt roligt tillsammans. 

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
1750:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 24/6
Tidpunkt 10:00 - 13:00
Antal tillfällen 4
Arrangemangsnummer 508175
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 1750:- (Ord. pris)
Translate this page