Kurs Skrivande

Nyhet! Skriva rollspel

Helgkurs för dig som är nyfiken på rollspel!

I den här kursen får du utforska hur du skapar och bygger din egen värld för rollspel. Du får testa funktionaliteten i världen och även djupdyka i redan skapade äventyr som inspiration. Fokus ligger i att få tips på hur du skriver en bra grundstory och hur du kan fortsätta bygga din värld vidare med sidokaraktärer, dramaturgi och kreativitet. 

Vare sig det är ett rymdäventy på mars kolonier eller monsterjakt i den förbannade skogen så hjälper kursledaren dig att balansera alla scenarion för bästa resultat.

Nivå

Inga förkunskaper krävs! Passar alla som är nyfikna på rollspel. 

Cirkelledare

Shin Mustafa är Dungeon Master sedan många år tillbaka och har stor erfarenhet att leda workshops i rollspel. Shin är aktiv grafisk designer och illustratör som har jobbat för företag, event, föreningar och privatpersoner. Utöver det är Shin även en prisvinnande och publicerad serietecknare. 

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Kallelse/fakturor skickas till din mejladress. Titta i din skräppost om du inte ser den. Vill du ha den med post skriv det i kommentarsfältet vid anmälan. 
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa och långtidssjukskrivna har 10% rabatt på kurser. 

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
995:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 19/10
Tidpunkt 12:00 - 15:15
Antal tillfällen 2
Arrangemangsnummer 509061
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 995:- (Ord. pris)
Translate this page