Kurs Hantverk

Nyhet! Konstinramning

Med rätt inramning både förhöjer du din bilds uttryck och förlänger hållbarheten.

I en liten grupp får du lära dig grunderna inom ramning, papperskunskap, färgkomposition och olika monteringsätt. 
Du kommer få testa på att kapa list, spika ihop listerna till en ram, skära glas, montera kilram, uppspänning. Kursen styrs av det ni som deltagare väljer att ta med för inramning. 

Nivå

Inga förkunskaper behövs. 

Material

Allt material som behövs för att rama in ditt alster ingår. Du kan välja att tex ta med ett grafiskt blad, en målning på papper/duk/pannå eller ett broderi. Maxmått 40×50 cm. 

Total kursavgift som faktureras är 2.400 kr.

Cirkelledare

Caroline Ericson har arbetat 20 år i branschen. Började som lärling under tonåren på väl ansedda Ramhuset i Falun och har sen jobbat på olika ramverkstäder i Stockholm under 10 års tid. Driver eget företag sedan 2015 som konstinramare. 

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Kallelse/fakturor skickas till din mejladress. Titta i din skräppost om du inte ser den. Vill du ha den med post skriv det i kommentarsfältet vid anmälan. 
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Sökord: sommar, konstinramning, rama in konst

Pris
1700:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 24/6
Tidpunkt 17:00 - 20:15
Antal tillfällen 2
Arrangemangsnummer 506750
Plats Konstinramningar AB c/o Grafiska Sällskapet, Konstinramningar AB c/o Grafiska Sällskapet
Pris 1700:- (Ord. pris)
Translate this page