Kurs Scenkonst

Nyhet! Teater – monolog

Helgkurs för dig som vill spetsa skådespeleriet via monolog

En helgkurs för dig som har ett teaterintresse och är sugen på att prova på att spela en monolog. Kanske vill du få spegling och bli stärkt inför t.ex. ett inträdesprov till någon teaterutbildning? Eller så vill du toppa tårna i skådespeleriet genom en monolog?  I den här kursen får du verktyg att närma dig text och roll. Vi djupdyker i olika övníngar och du får testa att stå ensam på scenen inför en grupp i ett tillåtande och tryggt sammanhang. Som deltagare är du välkommen att ge eventuella önskemål på monolog-material. 

Nivå

Inga förkunskaper krävs men däremot kännedom och intresse för teater/skådespeleri. 

Cirkelledare

Sofia Rönnegård är skådespelare utbildad på Teaterhögskolan i Stockholm 1994–1998. Hon har arbetat på många av landets institutionsteatrar och fria grupper och har även varit med i en lång rad tv och filmproduktioner. Bland annat har hon medverkat i serierna Fröken Frimans krig, Innan vi dör, Lust och Detektiven från Beledweyne. Sofia har tidigare undervisat på bland annat Boulevardteaterns teaterskola.  Som pedagog fokuserar hon på teatern som kollektiv konstform, där vi var och en växer i kraft av varandra och stärker varandra att bli modiga och kreativa – tillsammans.

Sofia Rönnegård

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa och långtidssjukskrivna har 10 procent rabatt på kurser.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

 

Pris
2600:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 28/9
Tidpunkt 10:30 - 15:15
Antal tillfällen 2
Arrangemangsnummer 508490
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 2600:- (Ord. pris)
Translate this page