Kurs Scenkonst

Nyhet! Regi – fortsättning

Helgkurs för dig som har erfarenhet inom scenkonst och är nyfiken på regissörsrollen!

I den här fortsättningskursen får du utforska hur du konkret arbetar som regissör i en ensemble. Vi lär oss om mötet och arbetet med ensemble. Tillsammans utforskar vi konkreta metoder för att arbeta med analys i rollen som regissör. Kursen innehåller olika övningar och metoder som alla behandlar hur du som regissör arbetsleder skådespelarna och ensemblen mot den tilltänkta sceniska visionen och slutproduktionen. Som deltagare får du komma med önskemål utifrån din egen unika ingång till regissörs-rollen. 

Nivå

Du är välkommen både som en glad amatör eller som utövande professionell. Vi rekommenderar att du har ett intresse/erfarenhet inom scenkonst alternativt att du har gått motsvarande grundkurs i regi.  

Cirkelledare 

Joakim Dahlberg är utbildad dramapedagog och har över 20 års erfarenhet som skådespelare, dramapedagog, manusförfattare och regissör. Han har bl.a. arbetat med Unga Klara, Mosaikteatern och Teaterverket samt arbetar även som musiker och kompositör. 

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 10 procent rabatt på kurser.  

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
1900:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 23/11
Tidpunkt 10:30 - 15:15
Antal tillfällen 2
Arrangemangsnummer 508851
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 1900:- (Ord. pris)
Translate this page