Kurs Media

DIY-kurs: Manusworkshop

Utforska hur du kan jobba med karaktärsutveckling tillsammans med Sara Lind och Martin Sjölander!

Sara Lind är beteendevetare och har tidigare drivit kursen ”Arbeta med karaktären!”
Martin Sjölander kommer från filmljud och har studerat Alma Manusutbildning. Han har tidigare gett kursen ”Hitta din story! (manuskurs)”

Tillsammans bjuder de nu in till en workshop där karaktärsutveckling och den stora underliggande idén får samsas under samma träff.
Vad innebär karaktärsdriven story? Hur hittar vi balansen där idén driver karaktärerna lika mycket som karaktärerna driver plotten? Måste en karaktär utvecklas? Hur hittar du just din idé som ger dig kraft att gå hela vägen med ett projekt?

Detta och mycket mer kommer vi tillsammans att stöta och blöta på FOLK i Skärholmen den 8 juni kl 11. Oavsett om du har ett projekt i utveckling eller bara nyfiken så kan detta var en workshop för dig. 

Anmälan och kostnad

Pris: 200 kr (om du har ett samarbete med ABF Stockholm, annars 300 kr)

Det finns bara 20 platser, så anmäl dig så snart du kan – först till kvarn gäller! I anmälan till oss behöver du förutom dina personuppgifter även ange vilken cirkel du leder/är med i eller på vilket annat sätt du samarbetar med ABF Stockholm.

Avanmälningsregler

  • Om du inte kan komma på workshopen så måste du avanmäla dig till oss senast den 27 maj för att kunna få tillbaka anmälningsavgiften.
  • Om du avanmäler dig efter den 27 maj eller missar workshopen utan någon avanmälan alls tillkommer en tilläggsavgift på 250 kr.
Pris
200:- Ordinarie pris

300 kr för dig som inte har ett samarbete med ABF Stockholm

Anmäl Dig
Startdatum 8/6
Tidpunkt 11:00 - 16:00
Antal tillfällen 1
Arrangemangsnummer 508101
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 200:- (Ord. pris)
300 kr för dig som inte har ett samarbete med ABF Stockholm
Translate this page