Kurs Scenkonst

Nyhet! Teater – eget projekt/monolog

Helgkurs där du får feedback och nya idéer till ditt eget projekt!

En helgkurs för dig som har en idé om en monolog som du vill få feedback på i grupp och av en ledare med lång och bred erfarenhet av teater. Kanske har du en text du själv eller någon du känner skrivit som du vill testa att framföra? Eller en berättelse du bara måste testa att ta upp på en scen! 

Du vill ta nästa steg och utmanas tillsammans med andra. Det kan vara något komiskt, dramatiskt, mimiskt, politiskt eller personligt – här finns inga begräsningar. Vi speglar, peppar och hjälper varandra att gå vidare och realisera våra idéer. Allt i ett tillåtande och tryggt sammanhang.

Nivå

Tidigare erfarenhet av teater/skådespeleri och/eller en tidigare grundkurs i teater/monolog. 

Cirkelledare

Sofia Rönnegård är skådespelare utbildad på Teaterhögskolan i Stockholm 1994–1998. Hon har arbetat på många av landets institutionsteatrar och fria grupper och har även varit med i en lång rad tv och filmproduktioner. Bland annat har hon medverkat i serierna Fröken Frimans krig, Innan vi dör, Lust och Detektiven från Beledweyne. Sofia har tidigare undervisat på bland annat Boulevardteaterns teaterskola.  Som pedagog fokuserar hon på teatern som kollektiv konstform, där vi var och en växer i kraft av varandra och stärker varandra att bli modiga och kreativa – tillsammans.

Sofia Rönnegård

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer, arbetslösa och långtidssjukskrivna har 10 procent rabatt på kurser.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

 

Pris
2600:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 16/11
Tidpunkt 10:30 - 15:15
Antal tillfällen 2
Arrangemangsnummer 508619
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 2600:- (Ord. pris)
Translate this page