Kurs Musik

Sångkurs för nybörjare 55+

Ta ett djupt andetag, kolla hållningen och stå stadigt med båda fötterna. Känn att hakan är avslappnad, sätt händerna i sidan och hojta lite högt och hojta sedan lite lägre efter behag.

Kom och sjung med glädje tillsammans!

I denna kurs förväntas du vara nybörjare och fokus kommer ligga på grundläggande sång- och andningsteknik. Här får du förutsättningslöst en möjlighet att utveckla din röst i en mindre grupp. Cirkelledaren använder elpiano, eget pedagogiskt material och bakgrunder.

Vi kommer att jobba med några utvalda kända låtar som du bör förbereda innan kursen. Texter till dessa skickas ut ca en vecka innan kursstart.

Ledare

Sångpedagogen Berit Selins liv som yrkesverksam sångerska började vid Göteborgs musikhögskola, Operastudion 67 vid Kulturama och allehanda kurser på kontinenten. För tillfället sjunger hon ett program som blandar gammalt med nytt i ett lättsamt format under namnet Stella non vedente, riktat mot den äldre publiken.

Kursdagar

Lördag-söndag 15-16 juni klockan 11.00-12.30.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Sökord: sommar, sång, nybörjare. 

Pris
695:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 15/6
Tidpunkt 11:00 - 12:30
Antal tillfällen 2
Arrangemangsnummer 503985
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 695:- (Ord. pris)
Translate this page