Kurs Litteratur, svenska, retorik

Nyhet! Att skriva dystopi/fantasy

Vi lär oss kreativt skrivande utifrån genren. Passar dig som vill skriva på såväl svenska som engelska.

Genom inspirerande skrivövningar får du fart på skrivandet och möjlighet att djupdyka i genren dystopi och fantasy. Du får tips på hur du skapar levande karaktärer, hur byggandet av en fiktiv värld går till och hur du kan underhålla ditt skrivande i vardagen. 

Kursen passar både dig som har redan påbörjade skrivprojekt som du vill utveckla som dig som vill börja helt från början med ditt skrivande.  

Nivå

Inga förkunskaper krävs! 

Cirkelledare

Jomana Naama är en av författarna bakom ungdomsdystopin Arvtagaren. Hon har skrivit sedan barnsben, hållit i skrivarworkshops sedan övre tonåren och vidareutbildat sig i Creative writing. Jomana studerar till ämneslärare i engelska och på fritiden skriver hon på ett nytt romanprojekt inom genren fantasy. 

Bra att veta

Ingen undervisning 1:a maj!

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Kallelse/fakturor skickas till din mejladress. Titta i din skräppost om du inte ser den. Vill du ha den med post skriv det i kommentarsfältet vid anmälan. 
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm, samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
1700:- Ordinarie pris

Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Anmäl Dig
Startdatum 13/3
Tidpunkt 18:30 - 20:00
Antal tillfällen 8
Arrangemangsnummer 506125
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 1700:- (Ord. pris)
Translate this page