Kurs Litteratur, svenska, retorik

Sommarkurs: Skriva poesi

Djupdyk i poesin och ditt eget skrivande!

I den här helgkursen får du utforska poesi utifrån din egen nivå tillsammans med andra. 

Genom inspirerande skrivövningar får du fart på skrivandet och möjlighet att undersöka mer vad skrivandet betyder för dig och vad du vill skriva. Du får tips på hur du kan skapa en skrivrutin och prova på textsamtal via tekniken direktläsning. Vid fint väder ges delar av kursen utomhus i närliggande grönområden där vi hämtar intryck och inspiration. 

Nivå

Inga förkunskaper krävs, kursen passar såväl nybörjare som erfarna. 

Cirkelledare

Freja Arvidsson har arrangerat skrivkurser för både vuxna och barn bl.a. på Kulturhuset Kåken i Göteborg och Kulturhuset Inkonst i Malmö. Hon har en examen i litterär gestaltning från Lunds författarskola, skriver allra helst poesi och är publicerad i antologier och tidskrifter. 

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Pris
1250:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 7/6
Tidpunkt 15:00 - 18:15
Antal tillfällen 3
Arrangemangsnummer 505932
Plats ABF-huset (ej fastställd sal), ABF-huset
Pris 1250:- (Ord. pris)
Translate this page