Kurs Måleri

Akvarellmåleri i Bergianska trädgården

Inspireras av Bergianska trädgårdens alla blommor och växter och måla akvarell utomhus en dag.

Välkommen till en utflykt till Bergianska trädgården som bjuder på både utsikt över Brunnsvikens vatten och vackra blomsterarrangemang. En akvarelldag med tema blommor och landskap där vi njuter av färgerna hos nyutslagna blommor och vackra miljöer. Ledaren går igenom olika tekniker för landskapsmåleri och visar hur du kan gestalta blommor. 

Nivå

Du bör ha målat lite akvarell tidigare så att du är bekant med materialet men för övrigt är det för alla nivåer.

Material

Du tar med eget material, information kommer i kallelsen. 

Praktiskt

Samling vid entrén till Bergianska trädgården. Ta med sittunderlag, kläder efter väder. Paus 45 min ingår i kurstiden. Antingen äter ni på caféet eller så tar du med egen matsäck. 

Cirkelledare

Rolf Ydefeldt vägleder sina deltagare till fördjupad kunskap genom gemensamma övningar i sina kurser. Han är utbildad lärare i konst och formgivning och har studerat för Arne Isacsson och Peter Dahl. Intresserad av estetiska ämnen och själv aktiv konstnär.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • OBS! Även om kursen har passerat startdatum så kan det finnas platser kvar och möjlighet att anmäla sig till kursen. Du får vid sen anmälan besked att du står på reservplats för att startdatum har passerat och får vänta in en bekräftelse från oss om du sedan får en bekräftad plats på kursen. Du börjar då nästkommande tillfälle och betalar fullt kurspris.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm , samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Sökord: sommar, akvarell, måleri

Pris
850:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 15/6
Tidpunkt 10:00 - 16:00
Antal tillfällen 1
Arrangemangsnummer 502937
Plats Bergianska Botaniska Trädgården, Bergianska Botaniska Trädgården
Pris 850:- (Ord. pris)
Translate this page