Kurs Konst, måleri, teckning

Sommarprogram: Målning i akryl utomhus helgkurs

Här får du hjälp att komma igång och utforska färg, komposition, motiv och uttryck.

Första dagen träffas vi i ABF-husets ateljé och startar upp med introduktion till akrylmåleri, komposition och färg. Om vädret tillåter på söndagen kommer vi att sitta utomhus och måla (ev ger vi oss ut redan på lördagen om tiden räcker). Var vi sätter oss bestämmer vi första dagen. Det finns många vackra motiv i närområdet.

Nivå

Du får individuell handledning så både nybörjare och mer vana kan delta.

Material

Material ingår inte i kursavgiften.

Kursdagar

Lördag-söndag 1-2 juni 2024.

Cirkelledare

Birgitta Kahri är sedan många år cirkelledare i olja- och akrylmåleri och collage bland annat. Där utgår hon ifrån cirkeldeltagaren snarare än tekniken. Hon är själv aktiv konstnär. Birgitta har studerat på Konstfack och Nyckelviksskolan.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm , samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Pris
1765:- Ordinarie pris
Anmäl Dig
Startdatum 1/6
Tidpunkt 10:30 - 15:30
Antal tillfällen 2
Arrangemangsnummer 503108
Plats Stora Ateljén, 3tr, ABF-huset
Pris 1765:- (Ord. pris)
Translate this page